Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

Громадський бюджет

default-for-import.jpg

Що таке громадський бюджет?

Частина бюджету громади виділяється на проєкти, ініційовані її мешканцями. Громадський бюджет — це відкрита платформа, завдяки якій кожен може запропонувати до реалізації власний проєкт чи проголосувати за інший. Цей інструмент залучає мешканців до активної участі в бюджетному процесі.

Громадяни висловлюють ідеї та особисто вирішують, на що спрямувати частину коштів місцевого бюджету. Забудьте про черги та папери — допомагайте владі зі смартфона чи комп’ютера.

Дій на користь громади — впливай на майбутнє!

Повідомлення про збір пропозицій до проєкту бюджету  Южненської територіальної громади на 2025 рік

Чат-бот СВОЇ

Дізнайтеся про послуги та важливі події, оцінюйте роботу муніципальних закладів, подавайте заяви та звернення до влади та отримуйте іншу важливу інформацію про громаду та орган місцевого самоврядування за допомогою простого чату у Viber або Telegram.

Громадська рада

Завданням громадської ради є створення умов для реалізації мешканцями громади конституційного права на участь в управлінні справами на місцевому рівні; Сприяння врахуванню органами місцевого самоврядування суспільної думки під час формування та реалізації місцевої політики.

Кабінет мешканця

Мешканці громади мають можливість звернутись до влади, переглянути інформацію про голову громади та депутатський корпус, отримати інформацію про найпопулярніші державні послуг, переглянути освітні серіали, а також скористатись інструментами та сервісами взаємодії з владою.