Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08.11.2023 14:24

ТИПОВИЙ ІНДИВІДУАЛЬНИЙ ДОГОВІР про надання послуги з управління побутовими відходами

default-for-import.jpg

ЮЖНЕНСЬКЕ МІСЬКЕ КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО “ЮЖТРАНС” в особі директора Суханова Володимира Миколайовича, що діє на підставі Статуту затвердженого рішенням Южненської міської ради № 607-VIІІ від 30.09.2021 р. (далі - виконавець), з однієї сторони, та індивідуальний споживач (далі - споживач), з іншої сторони, уклали індивідуальний договір про надання послуги з управління побутовими відходами.

Загальні положення

1. Цей договір є публічним договором приєднання про надання послуги з управління побутовими відходами (далі - послуга), який укладається сторонами відповідно до Закону України “Про житлово-комунальні послуги” з урахуванням статей 633, 634, 641 і 642 Цивільного кодексу України шляхом приєднання споживача до умов цього договору в цілому.

2. Фактом приєднання споживача до умов договору є прийняття пропозиції укласти договір (акцепт), вчинення споживачем будь-яких дій, які свідчать про його бажання укласти договір, зокрема надання виконавцю підписаної заяви про укладення договору (додаток до договору), сплата рахунка за надану послугу, факт споживання послуги.

Предмет договору

3. Виконавець надає послугу відповідної якості згідно з графіком, а споживач своєчасно оплачує її за встановленими тарифами за видами побутових відходів у строки і на умовах, передбачених цим договором, на підставі рішення Южненської міської ради № 886 від 20.12.2022 р. та відповідно до правил благоустрою території населеного пункту, затверджених рішенням Южненської міської ради № 965-VIІ від 31.05.2018 р. з урахуванням регіонального та місцевого планів управління відходами, затверджених _______________________________________________________________________________,

(дата та номер акта про затвердження регіонального та місцевого планів управління відходами)

які розміщені на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування або на веб-сайті виконавця за посиланням: https://ymtg.gov.ua/ 

Надання послуги за видами побутових відходів

ПОВНИЙ СПИСОК

 

Довідка: Інформація щодо кількості, місткості та приналежності контейнерів розміщується на офіційному веб-сайті органу місцевого самоврядування власниками контейнерів.