Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17.05.2023 12:41

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Южненської міської ради

6464a1763cdc4__1.jpg

Сьогодні, 17 травня, відбулося чергове засідання виконавчого комітету Южненської міської ради під керівництвом очільника громади Володимира Новацького.

На порядок денний було винесено 9 питань, які розглянули та одноголосно підтримали посадовці. Зокрема, про внесення змін та доповнень до Програми протидії злочинності та посилення публічної безпеки на території Южненської міської територіальної громади. Також заслухали керівника управління архітектури про встановлення пам’ятного знаку та закріплення за Об’єднаною Єврейською Общиною України території для прибирання та утримання колишнього єврейського кладовища.

Крім того, Володимир Новацький вніс до порядку денного додаткове питання про внесення змін та доповнень до Програми підготовки територіальної оборони. За його словами, на підтримку 41 бригади з місцевого бюджету буде виділено два мільйони гривень.

“Одещина отримала наказ про надання фінансової допомоги територіальній обороні, а саме для 41 бригади. Наша громада має можливість виділити з бюджету два мільйони гривень. Ці кошти будуть направлені на Міністерство оборони, а вони, безпосередньо, утримуватимуть 41 бригаду. Контроль над цим здійснюватиме Державне Бюро Розслідувань”, — сказав Южненський міський голова Володимир Новацький.

2.jpg