Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/10/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 25.10.2023 № 1290 «Про встановлення тарифу на збирання та перевезення побутових відходів (змішані та великогабаритні) та тарифу на послуги з управління побутовими відходами ЮЖНЕНСЬКОМУ МІСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ЮЖТРАНС»»

Керуючись вимогами постанови Кабінету міністрів України від 26.09.2023 р. №1031 “Про затвердження Порядку формування середньозваженого тарифу на послугу з управління побутовими відходами, а також тарифів на збирання, перевезення, відновлення та видалення побутових відходів”, підпунктом 2 пункту 3 статті 4 Закону України “Про житлово-комунальні послуги” від 9 листопада 2017 року № 2189-VIII, підпунктом 2 пункту "а" ст. 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Южненської міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Встановити тариф на збирання та перевезення змішаних побутових відходів ЮЖНЕНСЬКОМУ МІСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ЮЖТРАНС» на території Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області за 1 м. куб. в розмірі 178,40 грн. з ПДВ.

2. Встановити тариф на збирання та перевезення великогабаритних побутових відходів ЮЖНЕНСЬКОМУ МІСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ЮЖТРАНС» на території Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області за 1 м. куб. в розмірі 429,02 грн. з ПДВ.

3. Затвердити структуру тарифів на збирання та перевезення побутових відходів (змішані та великогабаритні), згідно з додатком 1 до цього рішення.

4. Встановити тарифи на послуги з управління побутовими відходами (змішані та великогабаритні) ЮЖНЕНСЬКОМУ МІСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ЮЖТРАНС» на території Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, для населення, згідно з додатком 2 до цього рішення.

5. Встановити тарифи на послуги з управління побутовими відходами (змішані) ЮЖНЕНСЬКОМУ МІСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ЮЖТРАНС» на території Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, для бюджетних, комунальних некомерційних підприємств, комунальних підприємств, організацій та інших споживачів, згідно з додатком 3 до цього рішення.

6. Дане рішення опублікувати в засобах масової інформації.

7. Ввести в дію дане рішення з 01.01.2024 р.

8. Рішення виконавчого комітету Южненської міської ради від 21.07.2022р. № 709 “Про встановлення відкоригованих тарифів на послуги з поводження (вивезення) з твердими та великогабаритними побутовими відходами ЮЖНЕНСЬКОМУ МІСЬКОМУ КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ЮЖТРАНС»” вважати таким, що втратило чинність з 01.01.2024 р.

9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради — начальника управління житлового-комунального господарства Южненської міської ради Дмитра ЛЮБІВОГО.

Южненський міський голова                 Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення