Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/10/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 25.10.2023 № 1284 «Про внесення змін та доповнень в додаток до рішення виконавчого комітету Южненської міської ради від 12.07.2016 року № 213 «Про встановлення тарифів на платні послуги для населення, які можуть надаватися КП «Водопостачання та каналізація»»

В зв’язку істотними змінами в собівартості платних послуг, на підставі калькуляцій, наданих комунальним підприємством «Водопостачання та каналізація», керуючись п. п  2 п. а ч. 1 ст. 28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет Южненської міської ради
ВИРІШИВ:

1. Внести зміни та доповнення в додаток до рішення виконавчого комітету Южненської міської ради від 12.07.2016 року №  213 «Про встановлення тарифів на платні послуги для населення, які можуть надаватися КП «Водопостачання та каналізація» шляхом викладення його в новій редакції згідно додатку, додається.

2. Дане рішення набуває чинності з моменту його опублікування в засобах масової інформації.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління житлово-комунального господарства Дмитра ЛЮБІВОГО.

Южненський міський голова                 Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення