Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/10/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 25.10.2023 № 1271 «Про погодження внесення змін та доповнень до цільової соціальної програми «Молодь Южненської міської територіальної громади» на 2022-2024 роки»

На виконання рішення Южненської міської ради № 1318-VIII від 04.05.2023 року «Про вшанування пам’яті Миколи Гузика», заслухавши інформацію начальника управління культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради Конопацької Н.Д. про внесення змін та доповнень до цільової соціальної програми «Молодь Южненської міської територіальної громади» на 2022-2024 роки, керуючись ст.52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою удосконалення системи морального і матеріального заохочення у сфері фізичної культури та спорту, стимулювання досягнення високих спортивних результатів, виконавчий комітет Южненської міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Погодити внесення змін та доповнень до цільової соціальної програми «Молодь Южненської міської територіальної громади» на 2022-2024 роки та винести на розгляд Южненської міської ради, а саме:
1.1. У назві заходу п.2.7. «Стипендії Южненської міської ради обдарованим дітям, молоді та педагогічним працівникам, керівникам, керівникам гуртків та колективів Южненської міської територіальної громади» розділу «Результативні показники, що характеризують виконання цільової соціальної програми «Молодь Южненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки» змінити на назву  «Стипендії Южненської міської ради імені Миколи Гузика обдарованим дітям, молоді та педагогічним працівникам, керівникам, керівникам гуртків та колективів Южненської міської територіальної громади».
1.2. У назві до заходів п.2.7. «Стипендії Южненської міської ради обдарованим дітям, молоді Южненської МТГ» та «Стипендія Южненської міської ради педагогічним працівникам, керівникам, керівникам гуртків та колективів Южненської МТГ» розділу «Напрямки діяльності та заходи цільової соціальної програми «Молодь Южненської міської територіальної громади на 2022-2024 роки» змінити на назви: «Стипендії Южненської міської ради імені Миколи Гузика обдарованим дітям, молоді Южненської МТГ» та «Стипендії Южненської міської ради імені Миколи Гузика педагогічним працівникам, керівникам, керівникам гуртків та колективів Южненської МТГ».
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради — начальника управління освіти Олену БАРАНЕЦЬКУ.

Южненський міський голова                 Володимир НОВАЦЬКИЙ
 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення