Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30/10/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 25.10.2023 № 1275 «Про погодження внесення змін та доповнень до Програми розвитку цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Южненської міської територіальної громади на 2022 – 2026 роки, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 23.12.2021 р. № 900-VIII, шляхом викладення у новій редакції»

У зв'язку з триваючою широкомасштабною збройною агресією Російської Федерації проти України, керуючись п. п. 1, 2, 3 статті 5 Кодексу цивільного захисту України, відповідно Закону України «Про затвердження Указу Президента України «Про затвердження Указу Президента України «Про продовження строку дії воєнного стану в Україні» від 27.07.2023 № 3275-IX, розглянувши звернення начальника управління культури, спорту та молодіжної політики ЮМР Надії КОНОПАЦЬКОЇ щодо внесення змін до Програми розвитку цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Южненської міської територіальної громади на 2022 – 2026 роки, з метою реалізації заходів надання допомоги населенню в умовах надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути під час збройної агресії російської федерації та подолання наслідків воєнного стану, відповідно до затвердженого алгоритму дій на випадок надзвичайної ситуації, зокрема повного «блек – ауту» та плану розгортання та функціонування «Пунктів незламності» (пунктів обігріву), керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», виконавчий комітет Южненської міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Погодити внесення змін та доповнень до Програми розвитку цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Южненської міської територіальної громади                            на 2022 – 2026 роки, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 23.12.2021 р.        № 900-VIII, шляхом викладення у новій редакції  (додається) та винести її на розгляд чергової сесії Южненської міської ради.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів – начальника управління житлово-комунального господарства Южненської міської ради Дмитра ЛЮБІВОГО.

Южненський міський голова                 Володимир НОВАЦЬКИЙ


 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення