Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

06/10/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 04.10.2023 № «Про надання згоди Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області на списання основних засобів»

З метою надання дозволу на списання основних засобів, які непридатні для подальшого використання, відповідно до вимог пунктів 2.1 та 2.2 розділу Положення про Порядок списання майна комунальної власності Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області, затвердженого рішенням Южненської міської ради від 07.03.2023р. №1257-VIІI «Про затвердження Положення про Порядок списання майна комунальної власності Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області», та керуючись ст.29 та 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради Одеського району Одеської області

ВИРІШИВ:

1. Надати згоду Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області на списання основних засобів у відповідності до вимог чинного законодавства, згідно додатку (додається).

2. Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області провести процедуру списання основних засобів згідно чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління правового забезпечення та взаємодії з державними органам Леоніда НЕЙКОВА.


Южненський міський голова                    Володимир НОВАЦЬКИЙ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення