Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

26/09/2023

Розпорядження міського голови від 26.09.2023 № 242/06-22 «Про затвердження графіку особистого прийому громадян старостами Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області»

 

 Відповідно до ст. 40 Конституції України, ст. 22 Закону України                    «Про звернення громадян», п. 17 ч. 4 ст. 42 Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 1, 6 Указу Президента України                                 від 07.02.2008 року №109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого  самоврядування», згідно рішень Южненської міської ради №19-VIII від 16.12.2020 «Про затвердження Положення про старосту» та №596-VIII від 30.09.2021 «Про утворення старостинських округів та затвердженого Положення про старостинські округи Южненської міської територіальної громади», з метою створення належних умов для реалізації громадянами наданого їм права особистого звернення до органів місцевого самоврядування:

  1. Затвердити Графік особистого прийому громадян старостами Новобілярського та Сичавського старостинських округів Южненської міської територіальної громади (далі – Графік), що додається.
  2. Старостам Новобілярського та Сичавського старостинських округів Южненської міської територіальної громади забезпечити виконання Графіка.
  3. Старостам Новобілярського та Сичавського старостинських округів Южненської міської територіальної громади кожного понеділка місяця доповідати Южненському міському голові про хід виконання зазначеного розпорядження.
  4. Попередити старост Новобілярського та Сичавського старостинських округів Южненської міської територіальної громади про персональну відповідальність за неналежне виконання зазначеного розпорядження.
  5. Начальнику відділу інформаційних технологій та оперативного реагування управління правового забезпечення та взаємодії з державними органами Южненської міської ради Одеського району Одеської області Віталію БОНДАРУ забезпечити оприлюднення розпорядження на офіційному сайті Южненської міської територіальної громади.
  6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника                            управління правового забезпечення та взаємодії з державними органами Леоніда НЕЙКОВА.         


Заступник  міського голови     
з питань діяльності виконавчих органів ради -
начальник  управління правового забезпечення та
взаємодії з державними органами
Южненської міської ради  Леонід НЕЙКОВ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення