Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

20/09/2023

Розпорядження міського голови від 20.09.2023 № «Про оголошення Дня жалоби в Южненській міській територіальній громаді»

Керуючись п.20, ч.4 статті 42 Закону України «Про місцеве  самоврядування в Україні», з метою вшанування пам’яті загиблого військовослужбовця, мешканця м.Южного: ЄФІМЧУКА АНДРІЯ АНАТОЛІЙОВИЧА – розвідника-навідника розвідувального відділення розвідувальної роти - солдата Збройних Сил України в/ч А2298,

ЗОБОВ’ЯЗУЮ:

1. Оголосити в Южненській міській територіальній громаді 22 вересня 2023 року Днем жалоби.

2. На знак скорботи за загиблим, забезпечити приспущення (вивішування із траурною стрічкою) Державного Прапора України на будинках і спорудах підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності та інших об’єктів.

            3. 22.09.2023 року о 10 год. 00 хв. вшанувати пам'ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання, по можливості зупинити на цей час виробничий процес, зупинити рух громадського та приватного транспорту.

 4. Обмежити 22.09.2023 року проведення розважальних заходів на території громади, заборонити звучання розважальної музики у закладах культури, торгівлі та громадського харчування, в громадському транспорті.

5. Забезпечити оприлюднення цього розпорядження на офіційному сайті Южненської міської  територіальної громади та через засоби масової інформації.  

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення