Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

18/09/2023

Розпорядження міського голови від 18.09.2023 № 235/06-22 «Про внесення змін та доповнень до додатку до розпорядження Южненського міського голови від 09.08.2023 № 203/06-22 «Про затвердження графіку особистого прийому громадян Южненським міським головою та керівниками виконавчих органів Южненської міської ради Одеського району Одеської області»»

 Відповідно до ст. 22 Закону України «Про звернення громадян», п. 17 ч. 4 ст. 42 Закону  України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 1, 6 Указу Президента України від 07.02.2008 року №109/2008                    «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування      конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого  самоврядування» та з метою створення належних умов для організації особистого прийому громадян Южненським міським головою та керівниками виконавчих органів Южненської міської ради:


 Внести зміни та доповнення до додатку до розпорядження Южненського міського голови від 09.08.2023 № 203/06-22 «Про  затвердження графіку особистого прийому громадян Южненським міським головою та керівниками виконавчих органів Южненської міської ради Одеського району Одеської області», виклавши його у новій редакції (додається).   
 Начальнику відділу інформаційних технологій та оперативного реагування управління правового забезпечення та взаємодії з державними органами Южненської міської ради Одеського району Одеської області Віталію БОНДАРУ забезпечити оприлюднення розпорядження та додатку до нього на офіційному сайті Южненської міської територіальної громади. 
 Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету Южненської міської ради Одеського району Одеської області Владислава ТЕРЕЩЕНКА.

Заступник  міського голови  з питань діяльності виконавчих  органів ради - начальник управління правового забезпечення  та взаємодії з державними органами Южненської міської ради                                                        Леонід НЕЙКОВ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення