Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28/08/2023

Рішення міської ради від 23.08.2023 № 1444 - VIIІ «Про включення об’єкту нерухомого майна до Переліку другого типу та надання дозволу Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області на укладання договору оренди з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Одеській області, без проведення аукціону»

Розглянувши заяву № 5405/09.2/22-23 від 03.07.2023р. начальника Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області Марини ПЕТРОСЯНЦ щодо наміру оренди комунального нерухомого майна, керуючись Законом України «Про оренду державного та комунального майна» від 3 жовтня 2019 року № 157-IX, Постановою Кабінету Міністрів України від 3 червня 2020 р. № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада Одеського району Одеської області

ВИРІШИЛА:

1. Включити до Переліку нерухомого комунального майна щодо якого прийнято рішення про передачу в оренду без проведення електронного аукціону (Перелік другого типу) наступний об’єкт: 
- квартира 74, загальною площею 46,6 кв.м., розташована по вул. Хіміків, будинок 18, міста Южного Одеського району Одеської області.
2. Надати дозвіл Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області на укладання договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Одеській області, без проведення аукціону. 
3. Встановити орендну плату за оренду нерухомого майна комунальної власності у розмірі 1 гривня на рік (без ПДВ).
4. Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області:
- внести до Переліку другого типу інформацію про зазначений у п.1 цього рішення об’єкт та повідомити заявника;
- оприлюднити в електронній торговій системі рішення про передачу майна в оренду без проведення аукціону;
- провести процедуру укладання договору оренди без проведення аукціону з Головним управлінням Держпродспоживслужби в Одеській області згідно чинного законодавства. 
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, будівництва та транспорту (Розмеріца В.А.).

Южненський міський голова                          Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення