Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28/08/2023

Рішення міської ради від 23.08.2023 № 1431-VIIІ «Про затвердження програми розвитку та підтримки первинної медико-санітарної допомоги Южненської міської територіальної громади на 2024-2026 роки»

З метою суттєвого поліпшення якості надання медичних послуг населенню Южненської міської територіальної громади, підвищення рівня надання первинної медичної допомоги, забезпечення стабільної роботи КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЦЕНТР ПЕРВИННОЇ МЕДИКО-САНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ» ЮЖНЕНСЬКОЇ МІЬКОЇ РАДИ та створення належних умов для його розвитку, керуючись Законами України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення», нормами статті 89 Бюджетного кодексу України, Наказом Міністерства охорони здоров’я України від 19.03.2018 року № 504 «Про затвердження Порядку надання первинної медичної допомоги», статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити програму розвитку та підтримки первинної медико-санітарної допомоги Южненської міської територіальної громади на 2024–2026 роки (додається).
2. Фінансовому управлінню Южненської міської ради при формуванні проектів бюджетів на 2024-2026 роки, за наявності коштів, передбачити фінансування на реалізацію заходів Програми. 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної політики, освіти, молоді, спорту та фізичної культури Южненської міської ради (Світлана ВИШНЯ) та на постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва Южненської міської ради (Сергій КОЗАК).  

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення