Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28/08/2023

Рішення міської ради від 23.08.2023 № 1429-VIIІ «Про призначення стипендії Южненської міської ради провідним спортсменам та кращим тренерам в Южненській міській територіальній громаді»

Заслухавши інформацію начальника управління культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради про затвердження Положення про порядок призначення і виплати стипендії Южненської міської ради провідним спортсменам та кращим тренерам в Южненській міській територіальній громаді, Указу Президента України  «Про Національну доктрину розвитку фізичної культури і спорту» від 21 жовтня 2005 №1505, Закону України «Про фізичну культуру і спорт», керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та з метою удосконалення системи морального і матеріального заохочення у сфері фізичної культури та спорту, Южненська міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Положення про порядок призначення і виплати стипендії Южненської міської ради провідним спортсменам та кращим тренерам в Южненській міській територіальній громаді (додаток 1).
2. Затвердити Порядок діяльності комісії із визначення кандидатур на отримання стипендії Южненської міської ради провідним спортсменам та кращим тренерам в Южненській міській територіальній громаді (додаток 2).
3. Затвердити склад комісії з питань визначення кандидатур з числа провідних спортсменів та кращих тренерів в Южненській міській територіальній громаді на призначення стипендії Южненської міської ради (додаток 3).
4. Фінансовому управлінню Южненської міської ради проводити фінансування в межах видатків на виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту в Южненській міській територіальній громаді на 2024-2026 роки.
5. Управлінню культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради (Конопацька Н.Д.) щомісячно виплачувати стипендіатам кошти згідно розрахунків.
6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної політики, освіти, молоді, спорту та фізичної культури (Вишня С.О.) та на постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Козак С.Р.).


Южненський міський голова                        Володимир НОВАЦЬКИЙ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення