Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

28/08/2023

Рішення міської ради від 23.08.2023 № 1428-VIIІ «Про затвердження програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Южненської міської територіальної громади на 2024-2026 роки»

Заслухавши інформацію начальника управління культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради Одеського району Одеської області про затвердження Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Южненської міської територіальної громади на 2024-2026 роки, керуючись п. 22 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні, з метою сприяння розвитку комплексної системи національно-патріотичного виховання дітей і молоді Южненської міської територіальної громади, Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді Южненської міської територіальної громади на 2024-2026 роки (додається).
2. Фінансовому управлінню Южненської міської ради Одеського району Одеської області передбачити кошти у проектах міського бюджету на 2024–2026 роки для реалізації заходів Програми в межах наявного фінансового ресурсу.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань соціальної політики, освіти, молоді, спорту та фізичної культури (Вишня С.О.) та з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Козак С.Р.).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення