Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22/08/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 17.08.2023 № 1165 «Про затвердження переліку територій загального користування міста Южного Одеського району Одеської області, закріплених за комунальним некомерційним підприємством «Спортивно-оздоровчий комплекс «Олімп», для утримання та обслуговування»

Згідно з Законом України «Про благоустрій населених пунктів», керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи лист начальника управління архітектури та містобудування ЮМР Сергія ОРИШАКИ від 09.08.2023р. №261/21-01-15, щодо зміни схеми загального користування для утримання та обслуговування за адресою: м. Южне, площа Перемоги, 2 прилеглої до комунального некомерційного підприємства «Спортивно-оздоровчий комплекс «Олімп», виконавчий комітет Южненської міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Затвердити перелік територій загального користування міста Южного Одеського району Одеської області, закріплених за комунальним некомерційним підприємством «Спортивно-оздоровчий комплекс «Олімп», для утримання та обслуговування (додається).

2. Рішення набуває чинності з 01 вересня 2023 року.
 
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника управління житлово – комунального господарства Южненської міської ради Дмитра ЛЮБІВОГО.

Южненський міський голова                 Володимир НОВАЦЬКИЙ


 


 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення