Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

22/08/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 17.08.2023 № 1170 «Про погодження програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Южненської міської територіальної громади на 2024-2026 роки»

Заслухавши інформацію начальника управління культури, спорту та молодіжної політики Южненської міської ради Одеського району Одеської області про погодження Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Южненської міської територіальної громади на 2024-2026 роки , керуючись ст. 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою сприяння розвитку комплексної системи національно-патріотичного виховання дітей і молоді Южненської міської територіальної громади, виконавчий комітет Южненської міської ради 

ВИРІШИВ:

1. Погодити програму національно-патріотичного виховання дітей та молоді Южненської міської територіальної громади на 2024–2026 роки (додається) та винести її на розгляд Южненської міської ради.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – начальника управління освіти Олену БАРАНЕЦЬКУ.

Южненський міський голова                 Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення