Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

01/08/2023

Рішення міської ради від 27.07.2023 № 1421-VIIІ «Про надання дозволу управлінню архітектури та містобудування Южненської міської ради на розробку генерального плану з планом зонування території села Кошари Одеського району Одеської області»

З метою забезпечення планування території села Кошари та визначення перспектив розвитку, беручи до уваги ст. 10 та ст. 16 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», керуючись ст. п. 23 ч. 1 ст. 26  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати управлінню архітектури та містобудування Южненської міської ради дозвіл на розробку генерального плану з планом зонування території села Кошари Одеського району Одеської області, дану роботу провести в складі комплексного плану розвитку Южненської міської територіальної громади.
2. Дане рішення опублікувати в засобах інформації.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань адміністративно-територіального устрою, регулювання земельних відносин, охорони навколишнього середовища (Олександр ГРЕЧКІН).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ
 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення