Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

18/07/2023

Рішення міської ради від 13.07.2023 № 1412-VIIІ «Про затвердження Порядку придбання у комунальну власність Южненської міської територіальної громади об’єктів нерухомого майна за кошти місцевого бюджету, інших рівнів бюджетів»

З метою визначення механізму придбання об’єктів нерухомого майна в комунальну власність Южненської міської територіальної громади за кошти місцевого бюджету, інших рівнів бюджетів, для забезпечення комунально-побутових та соціально-культурних потреб Южненської міської територіальної громади, беручи до уваги Положення про Фонд комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області, затвердженого рішенням Южненської міської ради Одеського району Одеської області від 07.03.2023 року № 1248-VIII, керуючись ст. 172, 328, 655, 657 Цивільного кодексу України, Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні», ст. 25, 26 частиною 2, 9 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити Порядок придбання у комунальну власність Южненської міської територіальної громади об’єктів нерухомого майна за кошти місцевого бюджету, інших рівнів бюджетів згідно з додатком (додається).
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, будівництва та транспорту (Віталій РОЗМЕРІЦА) та постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Сергій КОЗАК).


Южненський міський голова                         Володимир НОВАЦЬКИЙ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення