Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

18/07/2023

Рішення міської ради від 13.07.2023 № 1410-VIIІ «Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності Южненської міської територіальної громади в особі Южненської міської ради Одеського району Одеської області майна (дизельних генераторів GUCBIR) в рамках Проєкту «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»)»»

З метою реалізації Угоди про наміри та налагодження співробітництва між Южненською міською територіальною громадою та компанією DAI Global LLC в рамках Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА»), що фінансується USAID, на підставі п.43 Постанови Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002р. № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», з метою врегулювання майнових правовідносин на майно, що передається, керуючись Законом України «Про передачу об'єктів права державної та комунальної власності», статтями 25, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності Южненської міської територіальної громади в особі Южненської міської ради Одеського району Одеської області майна (дизельних генераторів GUCBIR), переліченого у додатку 1 до рішення, яке було придбано і безвідклично та безкоштовно передано компанією DAI Global LLC в рамках реалізації Проєкту USAID «Підвищення ефективності роботи і підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») в натуральній формі, згідно Угоди про наміри між Южненською міською територіальною громадою та DAI Global LLC, що фінансується USAID та Договору про передачу № HOVERLA-2022-404 від 17.05.2023р., Додатку А, Додатку В. 
2. Отримане майно, визначене в пункті 1 даного рішення, оприбуткувати на баланс Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області з подальшою передачею установам, закладам та комунальним підприємствам Южненської міської ради Одеського району Одеської області за актами приймання-передачі згідно з розподілом, визначеним у додатку 2 до рішення відповідно до чинного законодавства України.
3. Зобов’язати керівників установ, закладів та комунальних підприємств Южненської міської ради Одеського району Одеської області забезпечити повне та своєчасне відображення в бухгалтерському обліку надходження майна відповідно до Закону України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні». Комунальному підприємству ТЕПЛОВИХ МЕРЕЖ «ЮЖТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО» внести зміни до Статуту підприємства у зв’язку із збільшенням вартості основних засобів. 
4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, будівництва та транспорту (Віталій РОЗМЕРІЦА.) та постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Сергій КОЗАК.).


Южненський міський голова                          Володимир НОВАЦЬКИЙ


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення