Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

18/07/2023

Рішення міської ради від 13.07.2023 № 1409-VIIІ «Про прийняття до комунальної власності Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області дороги від села Кошари у напрямку села Любопіль Одеського району Одеської області»

На виконання рішення Комінтернівського районного суду Одеської області від 20.04.2023, Справа № 504/3575/22, номер провадження 2-о/504/98/23, з метою ефективного використання комунального майна, керуючись статтями 25, 60, пунктами 6², 10 розділу V «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до Закону України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», Южненська міська рада 

ВИРІШИЛА:

1. Прийняти до комунальної власності Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області з подальшою передачею комунальному підприємству Южненської міської ради Одеського району Одеської області «ЮЖНЕНСЬКЕ УЗБЕРЕЖЖЯ» дорогу від села Кошари у напрямку села Любопіль Одеського району Одеської області, яка пролягає по вулиці Центральній протяжністю 2,533 км, ширина смуги відведення 10 м., ширина земельного полотна 10 м., ширина проїзної частини становить 6 м. 
2. Балансоутримувачу дороги здійснити заходи щодо проведення технічної інвентаризації, виготовлення технічного паспорту та звіту з оцінки майна. 
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань управління комунальною власністю, житлово-комунального господарства, будівництва та транспорту (Віталій РОЗМЕРІЦА).

Южненський міський голова                           Володимир НОВАЦЬКИЙ
 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення