Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

18/07/2023

Рішення міської ради від 13.07.2023 № 1408-VIIІ «Про внесення змін та доповнень до Міської програми підтримки аудіовізуальних засобів масової інформації (КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЮЖНЕНСЬКА МІСЬКА СТУДІЯ ТЕЛЕБАЧЕННЯ «МИГ»), засновником яких є Южненська міська рада на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 22.12.2020 р. № 64-VIII, шляхом викладання її у новій редакції»

Заслухавши доповідь директорки КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ЮЖНЕНСЬКА МІСЬКА СТУДІЯ ТЕЛЕБАЧЕННЯ «МИГ» Ольги ГОДОВЕНКО щодо підтримки аудіовізуальних засобів масової інформації КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА ЮЖНЕНСЬКА МІСЬКА СТУДІЯ ТЕЛЕБАЧЕННЯ «МИГ», засновником яких є Южненська міська рада, з метою поліпшення умов творчої діяльності та виробничого побуту працівників СТУДІЇ «МИГ», забезпечення гідного рівня оплати  праці, зміцнення матеріально-технічної бази та збереження кадрового потенціалу працівників, а також у зв’язку з переходом телекомпанії на мовлення у цифровому форматі, відповідно до виконання статті 91 Бюджетного Кодексу України, Законів України «Про телебачення та радіомовлення», «Про порядок висвітлення діяльності органів державної влади та органів місцевого самоврядування в Україні засобами масової інформації», керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Южненська міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни та доповнень до Міської програми підтримки аудіовізуальних засобів масової інформації (КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ЮЖНЕНСЬКА МІСЬКА СТУДІЯ ТЕЛЕБАЧЕННЯ «МИГ»), засновником яких є Южненська міська рада на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням Южненської міської ради від 20.12.2020р. № 64-VIII, шляхом викладання її у новій редакції (додається), зміни застосувати з 01.07.2023 року.
2. Фінансовому управлінню Южненської міської ради при внесені змін до проекту міського бюджету на 2023 рік, передбачити асигнування для реалізації заходів в межах наявного фінансового ресурсу.
3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, цивільної оборони та ЗМІ Южненської міської ради (Денис ЩАМБУРА) та на постійну комісію з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (Сергій КОЗАК).


Южненський міський голова                          Володимир НОВАЦЬКИЙ
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення