Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17/07/2023

Рішення виконавчого комітету міської ради від 12.07.2023 № 1150 «Про закріплення місць для розміщення контейнерних майданчиків та контейнерів для побутових відходів»

Розглянувши звернення голови правління Громадської організації Садове товариство «ДЕЛЬТА» Інги ПЄРШИНОЇ, щодо закріплення місць для розміщення контейнерних майданчиків та контейнерів для збирання побутових відходів на території садового товариства за місцем їх фактичного розташування, яке знаходиться на території села Кошари  Одеського району, Одеської області Южненської міської територіальної громади. Керуючись пунктом «а» п п. 7, 15 статті 30, статті 40  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  ч. 2 статті 10, статей 12, 13, 20, 21, Законом України «Про благоустрій населених пунктів»,  Наказом  Міністерства  регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 27.11.2017 року № 310 «Про затвердження Типових правил благоустрою території населеного пункту», Наказом міністерства охорони здоров’я України від 17.03.2011 року №145 «Про затвердження Державних  санітарних норм та правил утримання  територій населених місць» та взявши до уваги рекомендації комісії при виконавчому комітеті,  виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

1. Закріпити місця для розміщення контейнерних майданчиків та контейнерів для побутових відходів на території  Громадської організації Садового товариства «ДЕЛЬТА», згідно з додатком  (додається).
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради - начальника управління житлово – комунального господарства Южненської міської ради  Дмитра ЛЮБІВОГО.

Южненський міський голова                 Володимир НОВАЦЬКИЙ

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення