Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

23/10/2024

Проект рішення від 23.10.2024 «Про погодження відкоригованої комплексної схеми розміщення стаціонарних та пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в межах мікрорайону 1.3 в м. Южному Одеської області»

На виконання рішення Южненської міської ради № 1888-VIІI від 29.08.2024 р. та № 1889-VIII від 29.08.2024 р., беручи до уваги «Порядок розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», затвердженого Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства» від 21.10.2011 р. № 244, ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет Южненської міської ради

ВИРІШИВ:

  1. Погодити відкориговану комплексну схему розміщення стаціонарних та пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в межах мікрорайону 1.3 в м. Южному Одеської області зміни в частинні розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності біля Торгівельного центру та коригування розташування пересувних тимчасових споруд біля бойлерної (схема додається).
  2. Відкориговану комплексну схему розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в межах мікрорайону 1.3 в м. Южному Одеської області винести на розгляд Южненської міської ради.

 Проект рішення підготовлений
                                  УАМ  
 


Прикріплені файли:

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення