Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

23/10/2024

Проект рішення від 23.10.2024 «Про використання матеріальних резервів»

озглянувши протокол комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій №8 від 21 жовтня 2024 року, відповідно до пунктів 12, 14 Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України                         від 30 вересня 2015 року № 775, з метою забезпечення товарно-матеріальними цінностями підприємств для безперебійного надання житлово-комунальних послуг на території, де оголошено воєнний стан, на випадок надзвичайної ситуації, зокрема повного (блек-ауту), з метою належного функціонування об’єктів критичної інфраструктури міста, керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  виконавчий комітет Южненської міської ради 

ВИРІШИВ:

1. З метою забезпечення життєдіяльності на території Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області у період дії воєнного стану, для безперебійного надання житлово-комунальних послу об’єктом критичної інфраструктури міста - відділу бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Южненської міської ради Одеського району Одеської області відпустити пально-мастильні матеріали з матеріального резерву комунальному підприємству «Водопостачання та каналізація» у загальній кількості 2000 л. дизельного пального.

2.         Комунальному підприємству «Водопостачання та каналізація» звітувати перед виконавчим комітетом Южненської міської ради Одеського району Одеської області     (відділ бухгалтерського обліку та звітності виконавчого комітету Южненської міської ради Одеського району Одеської області) щодо використання пально-мастильних матеріалів станом на 1 число кожного місяця наступного за звітним.

3.       Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету Южненської міської ради Владислава ТЕРЕЩЕНКА.

Проект рішення підготовлений 
керуючим справами виконавчого комітету 

Поділитись рішенням
Дізнайтеся також

Усі рішення