Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30.11.2023 14:22

Служба зайнятості підтримує роботодавців шляхом компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО

65687e92af779__30.11.2023-Спивпрац-з-ПОУ.jpg

Служба зайнятості Южного  та громадська організація ГТ "МЕТРО" у жовтні 2023 року уклали угоду про співпрацю вже протягом двох місяців мають певні результати спільної діяльності.

Керівником організації Валентиною Пожар подана вакансія бухгалтера-універсала,  який, займається нарахуванням заробітної плати, здійснює розрахунки за комунальні послуги, супровід договорів, складає та подає звітність,  дотримується касової дисципліни та знається на безготівкових розрахунках. Фахівці служби зайнятості запропонували чотирьох претендентів. Після співбесіди зайняти посаду запропоновано Надії Г., переселенці з Херсонської області.

А далі все просто: консультації, зустрічі, і як результат - організація отримала погодження від Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості  щодо надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні. 

«Отже, основну мету у взаємодії з роботодавцями  – задоволення потреб  у кваліфікованих робітниках – задоволено. Крім того важливо, що служба зайнятості підтримує і  стимулює підприємства у створенні нових робочих міць,» - зазначила начальник Южненського відділу ОФ ООЦЗ Ірина Черепащук.

За більш детальною інформацією щодо отримання компенсацій роботодавцям звертайтесь до Южненського відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості  за адресою м. Южне,

вул. Т.Г. Шевченка, 6  або за телефоном: 068-8853227