Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17.11.2023 09:25

Вихователь має бути хорошим психологом

655715cdcd11e__17.11.2023.ваучер--ВПО-.jpg

Професія вихователя належить до творчих видів діяльності, оскільки професійна діяльність будь-якого педагога спрямовується на виховання унікальної, неповторної особистості. Саме тому  молода переселенка  Катерина з  сусідньої Миколаївщини, яка працює вихователем у ДДЗ №2  «Лелеченя» і спеціалізується на заняттях з фізичної культури,  отримала  ваучер на навчання за напрямком «Психологія» у службі зайнятості міста Южного.
Сучасний вихователь  любить, розуміє і поважає особистість дитини; володіє педагогічною майстерністю; має педагогічний такт; прагне до самовдосконалення,  це добра і чуйна людина, яка багато знає, вміє, цікаво навчає.  Сучасний вихователь також повинен бути хорошим психологом.
Впевнені, що володіючи знаннями з дитячої психології, Катерина  зможе швидко встановити контакт із дітьми, пробудити інтерес до занять фізичною культурою, уникати помилок у своїй роботі, знаходити індивідуальний підхід до кожного, не тільки до комунікабельних, а й до малоактивних, забезпечивши успішний розвиток усіх дітей групи.

За більш детальною інформацією  щодо навчання за ваучером звертайтесь до Южненського відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості  за адресою м. Южне,вул. Т.Г. Шевченка, 6  або за телефоном: 068-8853227