Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14.11.2023 11:57

ГРОМАДА ПРОЩАЄТЬСЯ З ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ…

655344c0baa34__ВІЧНА-СЛАВА-(5).jpg

   13 листопада 2023 року,  під час виконання бойового завдання, загинув мешканець Южного – МАЗУРОВ СЕРГІЙ СЕРГІЙОВИЧ – бойовий медик стрілецької роти в/ч А4351, молодший сержант Збройних Сил України.
    Сергій загинув в бою за Україну, її свободу і незалежність, в районі населеного пункту Кринки Херсонської області в наслідок отримання осколкового поранення. Він врятував не одне життя своїх побратимів та цивільних громадян України. Щирі співчуття рідним, близьким та побратимам Сергія, вічна Пам’ять нашому Захиснику !
      Прощання з Мазуровим Сергієм відбудеться 16 листопада 2023 року, о 10.00  год. біля пам’ятника Захисникам Вітчизни на площі Перемоги.  
       16 листопада в громаді оголошено Днем жалоби.  На знак скорботи просимо забезпечити приспущення (вивішування із траурною стрічкою) Державного Прапора України на будинках і спорудах громади. О 10 год. 00 хв. вшануймо пам'ять загиблого військовослужбовця хвилиною мовчання. Просимо всіх мешканців громади долучитись до траурної церемонії прощання із захисником України.  Навіки в пам’яті, назавжди у строю !

39-МАзуров-НОРМ.jpg