Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30.10.2023 14:13

Ваучер на навчання для ВПО на дошкільну освіту

default-for-import.jpg

До найбільш затребуваних спеціальностей  і професій Южненської громади  відносяться працівники закладів дошкільної освіти: вихователі, помічники вихователів. Саме тому не дивно, що  двоє жінок  – переселенок з нашої громади  обрали цей напрямок освіти- дошкільна освіта . 
Любов та Світлана діляться враженнями: «Щоб отримати ваучер, треба мати освіту не нижче  професійно-технічної, у нас вона є і наразі ми не є безробітними, які зареєстровані в центрі зайнятості. Обоє здобули першу освіту у педагогічних училищах. На неодноразових зустрічах фахівці центру зайнятості детально все розповіли. Знаємо, що за нас сплачує вартість навчання служба зайнятості, тобто ми не платимо  за навчання нічого. До речі, у кожної з нас є свій кар’єрний радник. Він супроводжує свого „підопічного“ на всіх етапах. Вже є попередні узгодження і про навчальний заклад. Впевнені, що в нас все вийде!»
Від себе додамо, що спеціалісти з дошкільної освіти  затребувані у роботодавців Одеського регіону, зараз є вакансії саме  цих фахівців. Тож, бажаємо нашим майбутнім здобувачам освіти, щоб отриманий на навчання ваучер підвищив їх конкурентоспроможність і сприяв зайнятості та самореалізації. 


За інформацією  щодо оотримання ваучера на навчання звертайтесь 
до Южненського відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості 
 за адресою м. Южне,вул. Т.Г. Шевченка, 6  або за телефоном: 068-8853227


 

Ваучер-ВПО-1.jpg Ваучер-ВПО-2.jpg