Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

01.09.2023 11:20

Дорогі діти! Шановні педагоги та батьки!

64f19eeee4f81__ДЕНЬ-ЗНАНЬ.png

Щиро вітаю вас із Днем знань та початком нового навчального року!
Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової, цікавої і часто нелегкої дороги – дороги до знань. Нехай він буде радісним та яскравим і запам’ятається новими знаннями та довгоочікуваними зустрічами!
З усією теплотою серця цього дня висловлюємо слова подяки за щоденну напружену, титанічну працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.
Наші діти – наше майбутнє! Вони заслуговують на щасливе мирне життя, де можуть спокійно ходити в садочок, навчатись в школі, гратися у своїх будинках не боячись сирен чи вибухів. Вже росте нове покоління українців, які знають на власному досвіді значення слова «війна». Наш обов’язок перед ними – по максимуму дати відчуття безпеки та зберегти їх дитинство.
Вірю, що вже наступного року перший дзвоник пролунає на шкільних подвір’ях закладів освіти нашої громади та всієї України – гучно, урочисто, святково!
Віримо в ЗСУ! Віримо в перемогу України!

Южненський міський голова   Володимир НОВАЦЬКИЙ