Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

24.08.2023 12:32

Южненська громада сьогодні прощається з двома своїми героями: Віктором Неприцьким та Артемом Севастєєвим

64e723f3da5fc__222.jpg

Траурна церемонія прощання та літургія за загиблими відбулася біля пам’ятника Захисникам Вітчизни. Присутні вшанували військових хвилиною мовчання. Провести в останню путь загиблих прийшли рідні, близькі, побратими та представники міської ради. З прощальним словом виступив Южненський міський голова Володимир Новацький.
«Сьогодні, коли вся Україна відзначає День Незалежності, у нашому місті траур. Всі піднімають прапори, а ми приспускаємо. Сьогодні дійсно дуже важкий і трагічний день. Ми втратили вже 28 героїв, жителів нашої громади. Повірте, це дуже і дуже важко. Ми розуміємо, що без втрат перемоги не буде, але ж не до такої міри! Треба скоріше вигнати рашистів у свою «барлогу», з нашої території. А ми чекатимемо на повернення наших солдат, наших синів додому. Вічна пам’ять нашим героям! Слава Україні!», — озвучив Володимир Новацький. 
Нагадаємо, полягли герої-земляки 16 та 17 серпня. Севастєєв Артем Олександрович — гранатометник відділення морської піхоти   батальйону морської піхоти  в/ч А0216, матрос, загинув поблизу н.п. Красногорівка Покровського району Донецької області. Неприцький Віктор Андрійович — заступник командира бойової машини – навідник-оператор 1 десантно-штурмового відділення десантно-штурмової роти в/ч  А4635, матрос, загинув біля н.п. Урожайне Волноваського р-ну Донецької області.
На знак скорботи за загиблими в Южненській міській територіальній громаді оголошено день жалоби.

111.jpg 333.jpg