Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

17.08.2023 12:08

Кібербезпека - критично важлива інфраструктура України, тому і обрано навчання за ваучером від центру зайнятості

64dde4326efb6__17.08.2023ваучер-кибербезпека-Олексій-(2).jpg

До Южненського відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості  звернулася родина внутрішньо переміщених осіб з Херсону - Олексій та Наталя. Обоє працюють дистанційно. Чоловік має рівень освіти спеціаліста з систем управління і автоматики та бажає  отримати ступінь магістра за спеціальністю “Кібербезпека та захист інформації». Під час особистої консультації спільно розглядали  оптимальні варіанти навчальних закладів, в яких можна пройти підготовку за такою затребуваною спеціальністю. Свій вибір Олексій  зупинив на національному університеті «Одеська політехніка» та вже отримав консультацію щодо підготовки необхідного пакету документів для вступу в заклад освіти. Аргументуючи свій вибір, зазначив, що загрози у кіберпросторі не такі очевидні та осяжні, як загрози фізичні, але вони такі ж реальні і треба вміти їм протидіяти фахово, на високому рівні.

 Наразі Южненський відділ продовжує прийом заявок щодо можливості отримання ваучерів. Всім охочим надаються консультації. 
 
 Виникли питання або потрібна більш детальна інформація? Звертайтеся до Южненського відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості  за адресою м. Южне,вул. Т.Г. Шевченка, 6  або за телефоном: 068-8853227.