Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

14.06.2023 16:18

Фонд комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області має намір передати в оренду шляхом проведення електронного аукціону із зниженням стартової ціни нежитлове приміщення

default-for-import.jpg

Фонд комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області має намір передати в оренду шляхом проведення електронного аукціону із зниженням стартової ціни нежитлове приміщення № 214-1, загальною площею 75,9 кв.м., розташоване на другому поверсі двоповерхової громадської будівлі, за адресою: Одеська область, Одеський район, м. Южне, пр. Миру (проспект Леніна), будинок 19-С.
З інформацією про об’єкт оренди, оголошенням про передачу в оренду майна та про включення об’єкту до Переліку першого типу, умовами оренди та додатковими умовами можна ознайомитись в електронній торговій системі (ЕТС) за посиланням: 
https://sale.e-somgiz.com/uk/registry/real-estate/view?id=RGL001-UA-20210909-63604
За інформацією звертатись до Фонду комунального майна Южненської міської ради Одеського району Одеської області за адресою: 65481, Одеська обл., Одеський р-н., м. Южне, пр. Григорівського десанту, 18, каб. № 206. Телефон для довідок : (04842) 3-30-48, e-mail: FKM@ukr.net.


Заступник голови ФКМ – 
начальник відділу з питань 
комунального майна                                                  Ірина ТАТАРНИКОВА

 

Поділитись
Дізнайтеся також

Усі новини