Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

06.06.2023 09:35

Воїнам інформаційного фронту

647ed3b60b889__деен-журн--норм.jpg

6 червня українські журналісти відзначають професійне свято. І у цей день, як ніколи раніше, хочеться подякувати нашим журналістам Южненської громади, а також українським та іноземним журналістам, які продовжують працювати в умовах війни, доносити правду про російську агресію та відкривати світу очі. 
Це – свято загальнонародне, адже сучасне суспільство не може існувати без інформації. Хтось доносить новини з передової, хтось спілкується з людьми з окупованих територій, хтось повідомляє повістку дня зі студії, хтось пояснює та дає поради на сайтах та через соціальні медіа. Робота журналіста може бути різною, але усіх них об’єднує одна мета – боротьба на інформаційному фронті, що суттєво наближає Україну до перемоги, та підтримка бойового духу українців. Інформація завжди була зброєю масового ураження. Нею активно протягом багатьох років користувався ворог, отож потрібно йому протистояти.
Завдяки роботі журналістів, самовідданій та професійній, весь світ знає про те, що окупант творить на нашій землі. Спасибі вам за щоденну, нелегку працю, конструктивне співробітництво та творчий пошук.  Бажаємо кожному з вас міцного здоров’я, невичерпної енергії для втілення творчих задумів, сміливих проєктів та наполегливості у досягненні нових висот на ниві журналістики. Нехай якомога швидше запанує мир на нашій землі! 
Дякуємо за Вашу працю ! Разом переможемо !

Южненський міський голова    Володимир НОВАЦЬКИЙ