Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

08.03.2023 10:48

Дорогі, шановні жінки Южненської громади!

64084c5274a84__8.03.jpeg

Від усієї душі вітаю вас із Міжнародним жіночим днем – датою, яка щорічно відзначається 8 березня на згадку про культурні, політичні та соціально-економічні досягнення жінок.

Це свято пробудження природи, а саме жіночим покликанням є дарувати життя, наповнювати його високим змістом любові, добра і краси. Жінка-мати, охоронниця сімейного вогнища, любима, вірна дружина, сестра, бабуся – усе це про вас. Ми, чоловіки, схиляємося перед вашим головним талантом – віддавати найкращі якості душі рідним людям.

Жінки успішно проявляють себе в різних іпостасях під час російсько-української війни, яка розпочалася в лютому 2014 року з інтервенції в Крим. Вони служать в армії, беруть активну участь у волонтерському русі, висвітлюють події на передовій, міцно тримають тил, відіграючи особливу роль у захисті нації від підступного агресора. Утішно, що в Южненській громаді ініціативні представниці молодого та поважного віку, який перевищує 90 років, систематично допомагають українським воїнам, збираючи кошти, підбираючи амуніцію, ліки, закуповуючи прилади нічного бачення, бронежилети, коптери і решту необхідного армійцям, виготовляючи сотні листівок зі словами вдячності мужнім захисникам.

Дякуємо вам за працелюбність, небайдужість, життєву мудрість, самовідданість, турботу, наполегливість, сумління.

Нехай весна ніжним цвітом наповнює ваше життя, дарує радість і натхнення на довгі-довгі роки. Хорошого настрою, щасливої долі, благополуччя вам і вашим рідним, близьким.

 

З повагою, Южненський міський голова Володимир НОВАЦЬКИЙ