Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

13.02.2023 14:33

Перемоги учнів Южненської школи мистецтв

default-for-import.jpg

Вихованці Южненської школи мистецтв у 2022 році, не зважаючи на воєнний стан в Україні, брали участь у різноманітних фестивалях та конкурсах, а саме: в міжнародних - 15, всеукраїнських - 13, обласних - 3, територіальних - 3. Всього 34 конкурси в яких взяли участь 292 учня і отримали дипломи: Гран-Прі - 5, І місце - 62, ІІ місце - 35, ІІІ місце - 27.

У 2023 році викладачі та діти школи мистецтв продовжують фестивально-конкурсну та концертну діяльність у всіх напрямках мистецтв,  як в Україні так і за її межами.

Щиро вітаємо учениць відділу образотворчого мистецтва  Тіткову Поліну, Захарову Марію, Сущенко Аліну (викладач Ісакова Ольга Степанівна), які посіли перші місця у Міжнародному конкурсі «Talent fest-2023» ( м.Рим, Італія).

Вітаємо фортепіанний дует у складі Мішар Тетяна та Самунь Уляна, а також виконавицю соло фортепіано  Залеську Тетяну (викладачі Межінська Наталія Анатоліївна та Орлик Олена Сергіївна) з І місцем у Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі-конкурсі «Різдвяна зірка».

У Всеукраїнському конкурсі мистецтв  «Оксамит fest» (м.Київ)  ГРАН-ПРІ у номінації «Живопис» отримала Костєріна Валерія. Нагороджені дипломами 1 премії  Олійник Аріанна (номінація «Живопис»), Тіткова Поліна (номінація «Графіка»), Раєва Варвара (номінація «Декоративно-прикладне мистецтво»), викладач Ісакова Ольга Степанівна.

Пишаємось і бажаємо не зупинятись на досягнутому. Нових яскравих звершень і майбутніх впевнених перемог!