Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30.12.2022 11:00

Дорогі южненці, жителі нашої громади!

63aea703569cf__Новий-2023-рок.jpeg

Сердечно вітаю Вас з наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим !

В ці свята всім нам хочеться святкового настрою, бути в кругу сім’ї та друзів.

Але, на жаль, в цьому році новорічні свята мають гіркий присмак через розв’язану росією повномасштабну війну  з нашою Країною.

В році, що минає, ми проводжали в останню путь наших земляків – Захисників України, які віддали своє життя в найгарячіших точках російсько-української війни. І це втрата не лише якоїсь окремої родини, це втрата всієї громади. Бо хлопці захищали кожного з нас, наших дітей і наших батьків…

Минулий рік був для нас дуже важким. Ми його пережили, наше життя стало іншим і ми самі стали іншими - відважнішими, хоробрішими, незламними і непереможними, не дивлячись на те, що ми живемо в умовах воєнного стану, з повітряними тривогами та сиренами, пострілами та вибухами.

Ми відчували страх і розпач, але ми не втрачали віри в найкраще, не втрачали надії на ПЕРЕМОГУ і не втрачали себе…

Україна обов’язково вистоїть і стане ще сильнішою. І ми обов’язково переможемо і будемо як і раніше відзначати свої свята. Будемо радіти та посміхатися, а якщо і будемо плакати, то лише від щастя та від добрих новин.

   Я дякую усім мешканцям нашої громади: учням, працівникам, волонтерам і пенсіонерам, що ви не залишаєтесь осторонь, підтримуєте один одного, і робите все можливе, щоб наблизити нашу ПЕРЕМОГУ.

Давайте в новорічну ніч загадаємо бажання. Одне на всіх. І не будемо чекати дива, адже творимо його самі. З Новим Роком! І Різдвом Христовим!

 

Южненський міський голова Володимир НОВАЦЬКИЙ

63aea6e2e5bb1.jpg