Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

09.08.2024 14:41

Компенсація від служби зайнятості за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб

cd31f93f-9f96-466d-b881-af6906ef0ebc.jpg

08 серпня 2024 року  ознайомлено з позитивним рішенням керівництва Одеського обласного центру зайнятості та укладено договір про компенсацію витрат роботодавця на оплату праці працевлаштованої особи з числа  внутрішньо переміщених осіб Наталі С. Надала роботу продавця непродовольчих товарів для ВПО підприємниця Южненської міської територіальної громади  Вікторія Сандюк.

Начальник Южненського відділу Ірина Черепащук  зазначає,  що  компенсація здійснюється у розмірі фактичних витрат на оплату праці такої особи, але не більше двох мінімальних заробітних плат (16 тисяч гривень).

Тривалість  компенсації становить 6 місяців для осіб, які мають додаткові гарантії у працевлаштуванні 12 місяців, за кожен непарний місяць. Умова – збереження гарантій зайнятості ВПО протягом періоду, що перевищує тривалість виплати удвічі.

 Роботодавець може подати заяву на компенсацію до центру зайнятості протягом 2 місяців із дня працевлаштування внутрішньо переміщених осіб.

З більш докладною інформацією можна ознайомитися за посиланням https://www.dcz.gov.ua/employer/choiceprofit

Детальніше про послугу https://is.gd/JODgcr

Заявку можна подати онлайн https://is.gd/NSXwdS

Грант на власну справу https://dcz.gov.ua/people/micro

Компенсації за працевлаштування https://dcz.gov.ua/employer/choiceprofit

Компенсації для роботодавців. Роботодавець наймає людину з інвалідністю, облаштовує для неї робоче місце та отримує компенсацію в розмірі до 106 тис. грн https://is.gd/JODgcr

 

За компенсацією та консультаціями  звертайтесь  до Южненського відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості  за адресою м. Южне, вул. Т.Г. Шевченка, 6  або за телефоном: 068-8853227