Логотип

Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

16.07.2024 14:19

Шукаєш роботу? Звертайся до служби зайнятості

default-for-import.jpg

Відповідно до законодавства кожен громадянин має право звернутися до державної служби зайнятості та отримати безкоштовно консультацію, відповідну інформацію та сприяння у пошуку роботи або працевлаштовуватися самостійно.
Зареєструватись можна онлайн та офнайн (особисто). 
Якщо обрали відвідування  центру зайнятості особисто,  то все просто:
1. Підготуйте необхідні для реєстраціїдокументи
2.Оберіть зручний для вашого обслуговуванняцентр зайнятості .
3. Зверніться до центру зайнятості у робочі години робочого дня.

Другий варіант –реєстрація через за стосунок ДІЯ.
1.Зареєструйтеся або авторизуйтеся в кабінеті громадянина напорталі diia.gov.uaза допомогою електронного підпису чи BankID або в електронному кабінеті шукача роботи на веб-сайті Державної служби зайнятості за допомогою електронного підпису
2.Оберіть послугу:- отримання статусу безробітного Дія;- реєстрація у службі зайнятості.
3.Оберіть зручну для Вас форму подання заяви – стандартна чи спрощена. Спрощену форму можуть обрати особи, які перебувають на тимчасово окупованих територіях або на територіях, де ведуться (велись) бойові дії, або є ВПО які не мають документів необхідних для реєстрації як безробітного.
Перелік територій, де ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих рф
4. Стандартна форма отримання статусу безробітного підходить для усіх категорій громадян. При поданні стандартної форми заяви необхідно:- перевірити коректність особистої інформації;- внести анкетні дані;- вибрати зручний для вас центр зайнятості;- вказати номер IBAN свого соціального рахунку;- додати необхідні документи;- підписати та надіслати заяви на отримання статусу безробітного та на призначення виплати допомоги по безробіттю.При поданні спрощеної форми вам необхідно:- перевірити коректність особистої інформації про вас;- підтвердити втрату роботи та те, що ви не є студентом денної форми навчання;- вибрати зручний для вас центр зайнятості;- вказати номер IBAN свого соціального рахунку;- підписати та надіслати заяви на отримання статусу безробітного та на призначення виплати допомоги по безробіттю.
5. При поданні заяви через мобільний додаток (для осіб, які перебувають на тимчасово окупованих територіях або на територіях, де ведуться (велись) бойові дії):- завантажте мобільний додаток ДІЯ у Play Market або AppStore;- оберіть послугу допомога по безробіттю;- перевірте коректність особистої інформації;- внесіть анкетні дані;- оберіть зручний для вас центр зайнятості;- зазначте номер IBAN свого соціального рахунку;- підпишіть та подайте заяву на отримання статусу безробітного та на призначення виплати допомоги по безробіттю.
Результат:
Відстежувати статус заяви ви можете в особистому кабінеті. Дату відвідування центру зайнятості з вами узгодять в особистому кабінеті, а в разі реєстрації через мобільний додаток ДІЯ – про наступний зв’язок повідомлять доступними засобами електронної комунікації.

З питань пошуку роботи та навчання  звертайтесь до Южненського відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості  за адресою м. Южне,
вул. Т.Г. Шевченка, 6  або за телефоном: 068-8853227

067996b2-d98b-4766-a011-992c6dac5b80.jpg