Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

04.07.2024 15:57

Служба у справах дітей Южненської міської ради Одеського району Одеської області інформує та попереджає

66869c71ca6be__23.jpg

Життя – найбільша цінність, якою володіє людина.

Міни і вибухонебезпечні предмети забрали і скалічили безліч людських життів. Цей жах триває і зараз. Шановні батьки, приділяйте більше уваги своїм дітям та не забувайте що в України введено воєнний стан!

Натрапити на небезпечний вибуховий предмет можна практично скрізь: у лісі, у старому окопі, на свіжозораному полі, на власному городі й навіть на вулицях міст в тому числі і вздовж узбережжя Чорного моря та Тилигульського лиману. І якщо вибухові пристрої серійного зразка легко розпізнати за зовнішнім виглядом і діяти відповідно до ситуації, то саморобну вибухівку, що може з’явитися на вулицях міст і селищ, розпізнати набагато складніше. Ми живемо в час небезпеки від терористичних актів, від яких не застрахована жодна країна світу та жодна людина.

У зв’язку з введенням воєнного стану в Україні на території Южненської міської територіальної громади Одеського району Одеської області не визначено жодного місця відпочинку людей на воді, вживаються вичерпні заходи направлені на запобігання загибелі людей на воді у непристосованих для купання місцях, а саме вздовж узбережжя Чорного моря та Тилигульського лиману.

Шановні батьки та діти, бережіть себе та своїх рідних!