Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

21.06.2024 13:15

Служба зайнятості Южного долучається до участі у проекті

667552e1b12d2__21.06.2024--роб-зустр-проект-(1).jpg

21 червня  відбулась робоча зустріч з представниками проекту СІМЕЙНИЙ ПРОСТІР (FAMILY FRIENDLY SPACE)  з метою організації співпраці щодо  забезпечення  надання послуг з психічного здоров’я та психосоціальної підтримки, кейс-менеджменту  для внутрішньо-переміщених осіб, осіб з інвалідністю та тих, хто перебуває у складних життєвих обставинах.

Начальник Южненського відділу ОФ ООЦЗ Ірина Черепащук детально ознайомила з кейсом послуг щодо зайнятості, навчання, започаткування власної справи, професійної орієнтації, активних програм служби зайнятості. Зокрема, детально розповіли про безоплатні ваучери на навчання з метою подальшого працевлашування. Психологиня Альона та соціологиня Катерина презентували проект, ознайомили з послугами, які можна отримати:

індивідуальні та групові психологічні консультації, соціальний супровід та перенаправлення, соціальна інтеграція, психоемоційне розвантаження  спеціальні тренінги тощо.  

На завершення зустрічі узгоджено  укладання меморандуму про співпрацю та проведення спільних заходів, обміну інформацією з метою спрощення процесу працевлаштування та отримання соціальних послуг особами, які цього потребують.