Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

29.05.2024 13:18

З першими кроками до бізнесу допомагає служба зайнятості

default-for-import.jpg

До Южненського відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості звернулась родина: військовий  Дмитро та переселенка з Донецької області Тетяна. Вони поділилися своїми проблемами та маленькими перемогами в адаптації до життя в Южненський міській територіальній громаді: містечко подобається, діти навчаються в школі, прийшов час для зайнятості мами. В ході співбесіди, з’ясувалось, що дівчина має успішний досвід в продажах, володіє навичками управління часом, вміє переконувати; ефективно спілкуватися, здатна до навчання і сприйняття інформації, проявляє творчий підхід. Пара поділилася мрією про невеличкий власний бізнес. 

Для реалізації мрії  фахівці служби зайнятості запропонували повний кейс послуг: консультування, навчання, можливість отримання грантових коштів,  супровід та сприяння у підборі персоналу,  використання активних програм фінансової підтримки роботодавців, який був детально розглянутий та погоджений.

Тетяна подала заявку та приступає до навчання на курсах «Підприємницька діяльність  у сфері малого бізнесу» з 30 травня 2024. Таке навчання оплачує служба зайнятості. Для безробітних слухачів воно безкоштовне.Професійна підготовка підприємців проводиться з використанням найсучасніших  освітніх технологій. Слухачі курсів отримують знання з економічних дисциплін, основ психології, відповідної нормативно-правової бази, складають орієнтовний  бізнес-план.

Впевнені, що звернення до  центру зайнятості  стане першим кроком на шляху до мрії. А пізнання основ  підприємницької діяльності та фінансова підтримка обов’язково допоможуть у реалізації  власної  справи.

Тож бажаємо успіху і чекаємо вас   у Южненському  відділі Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості  за адресою:

м. Южне,  вул. Т.Г. Шевченка, 6.   Телефон  для довідок: 068-8853227

Корисні посилання :