Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

10.05.2024 12:05

Тактичний візок Brammer, як отримати безкоштовно

663de34d44a01__56259cda7858c5a36e0e61e0c129253a.jpg

Тактичний візок Brammer був розроблений нашими військовими. Його мета — полегшити та зняти навантаження з військового під час евакуації поранених, допомогти з доставкою боєкомплектів, провізії та спорядження. Ми чудово розуміємо, що він не є панацеєю — але він допомагає рятувати життя тут і зараз.

При виконанні штурмових дій техніка майже не використовується, адже це потрібно робити тихо й непомітно, тому перенесення БК на собі на велику відстань є основною проблемою. А в разі поранення бійців ситуація ще більше ускладнюється, бо необхідна евакуація пораненого. 

Відповідно через сукупність всіх цих чинників і виникла потреба створення тактичного військового візка, який би спростив виконання бойових завдань нашим військовим та допоміг при евакуації поранених з лінії бойового зіткнення.

Наш інженер, який наразі перебуває в лавах ЗСУ, розробив ескіз, який, на його погляд, був би найбільш зручним для використання. На виробництві зробили пробні екземпляри, які військові випробували в реальних умовах та надали нам фідбек. Ми врахували всі зауваження та покращили візок.

Головною вимогою стала надійність та міцність конструкції, яка в змозі витримати мінімум 100 кг, але при цьому мала б бути досить мобільною у застосуванні. Наразі тактичний возик Brammer витримує до 150 кг, знімає навантаження зі спини, дозволяє пересуватися з вільними руками, має пояс на швидкознімачі, що дає змогу швидкого скиду візка та рятує життя військовим. 

За спільною програмою виробника та розробника ТОВ «БРАММЕР» за фінансування волонтера пана Мадяра у підрозділів існує можливість БЕЗКОШТОВНОГО отримання ТАКТИЧНОГО ЕВАКУАЦІЙНОГО ВІЗКА BRAMMER.

Перевага надаватиметься медичним, штурмовим підрозділам та підрозділам, котрі виконують бойові завдання на лінії бойового зіткнення, (з розрахунку – один візок на один підрозділ). Візки передаються по Акту прийняття-передання благодійної допомоги.

Для отримання візка БЕЗКОШТОВНО необхідно:

1. Заповнити заяву за посиланням: https://forms.gle/TCnsqfRvX1rk1Jzv8

або зателефонувати за номером: +38073 885 85 00.

Завдяки нашій співпраці з військовими, ми продовжуємо постійно вдосконалювати наші вироби.