Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

30.04.2024 09:29

Ваучер на навчання для ВПО

default-for-import.jpg

До найбільш затребуваних професій Южненської громади  відносяться робітничі професії: слюсарі, електрогазозварники, електромонтери тощо. Саме тому не дивно, що  Олексій Клименко, переселенець з Донецької області обрав для себе саме робітничий напрямок перепідготовки за професією  слюсар-ремонтник.  

Олексій діляться враженнями: «Щоб отримати ваучер, треба мати освіту не нижче  професійно-технічної. У мене  неповна вища освіта за спеціальністю «машинобудування». Завдяки центру зайнятості маю легальну  роботу з соціальним пакетом в комунальному підприємстві. Робота подобається. Ще коли шукав робота мій кар’єрний радник   Алла Гіренко –Малярчук неодноразово і детально розповідала про ваучер, надала вичерпну інформацію і мотивувала до навчання.  Знаю, що за мене служба зайнятості сплачує вартість навчання, тобто я не витрачаю власні кошти. До речі, мій фахівець мені порадила  і допомогла визначитися з навчальним закладом. Я зупинився на державному начальному закладі «Одеський центр професійно- технічної освіти державної служби зайнятості». Впевнений, у мене все вийде!»

Від себе додамо, робітничі  професії  затребувані у роботодавців Одеського району та нашої громади. Близько 75% вакансій  саме за робітничим напрямком.  Тож, бажаємо нашому майбутньому здобувачу освіти, щоб отриманий на навчання ваучер підвищив його конкурентоспроможність і сприяв зайнятості та самореалізації.

 

За інформацією  щодо оотримання ваучера на навчання звертайтесь 

до Южненського відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості

за адресою м. Южне,вул. Т.Г. Шевченка, 6  або за телефоном: 068-8853227

 

 

 

2ваучер-30.04.2024.jpg ваучер-30.04.2024.jpg