Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

07.03.2024 17:20

Ярмарок вакансій - конструктивний діалог і шлях для укомплектування вакансій

65e9db94f1ca1__5.jpg

7 березня за ініціативи служби зайнятості Южного та за підтримки Южненської міської ради у спортивному комплексі «Олімп» відбувся ярмарок вакансій Южненської міської територіальної громади . 
Для вирішення питання підбору персоналу  за «чоловічими» професіями та відсутності необхідної кількості підготовлених  фахівців запропоновано один із варіантів це -  Програма Кар’єрного Зростання для Жінок, які прагнуть професійного розвитку на виробництві.
На ярмарку були представлені найбільші 4 підприємства громади, які є одними з  головних  наповнювачів  бюджету Южненської громади:  ТОВ "ДЕЛЬТА ВІЛМАР УКРАЇНА",  АТ "ОПЗ",  ДП "МТП"ПІВДЕННИЙ", ПІВДЕННА ФІЛІЯ ДЕРЖАВНОГО ПІДПРИЄМСТВА "АДМІНІСТРАЦІЯ МОРСЬКИХ ПОРТІВ УКРАЇНИ, а також управління міської ради: Управління економіки та управління соціальної політики.
Роботодавці презентували понад 60 вакансій , переваги працевлаштування та можливості попереднього навчання   в навчально-курсових комбінатах, актуальні вакансії, соціальний пакет та перспективи кар’єрного зросту.
Перевагою заходу стало те, що  шукачі роботи  мали змогу  безпосереднього спілкування і отримання відповідей на всі запитання у декількох роботодавців.

     За  інформацією щодо пошуку роботи переходьте до телеграм каналу «ЮЖНЕ РОБОТА ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ» за посиланням https://t.me/vakansiyuzhny

     За більш детальною консультацєю  звертайтесь до Южненського відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості  за адресою м. Южне,вул. Т.Г. Шевченка, 6  або за телефонами:068-8853227

5.jpg 6.jpg