Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

29.02.2024 09:33

Перший крок ВПО – стажування, наступний – працевлаштування

65e033b4929ee__29.02.2024--1.jpg

Фізична особа – підприємець  Тофан Борис  та служба зайнятості Южного уклали   договір про стажування з подальшим працевлаштуванням на посаду продавця - консультанта для Селюх Лариси, внутрішньо переміщеної особи.  Підприємець організував здобуття практичних  умінь  та навичок безпосередньо в магазині авто-товарів та запчастин.

Підприємець ділиться враженнями: «Лариса швидко вивчила асортимент товару, ознайомилась з новими нормативно-правовими актами, що регулюють організацію торгівлі, брала участь у приманні товару, мерчандайзингу, інвентаризації, оволоділа навичками роботи з касовим апаратом. Вона приступає до роботи і я впевнений в її силах і компетенції».

Від себе додаємо, що за період професійного навчання на підприємстві претенденти зможуть адаптуватися до коллективу  та набути майстерності . Оплата навчання здійснюється за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Тож,  стажування – це один з шляхів  для успішного працевлаштування для шукача роботи і укомплектування вакансії – для роботодавця. 

  • З питань підбору персоналу та організації стажування у роботодавця  з подальшим працевлаштуванням звертайтесь

до Южненського відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості  за адресою м.Южне,

вул.Т.Г.Шевченка, 6  або за телефоном 068-8853227

Корисні посилання

  • Орієнтовний графік навчання за посиланням 

в Telegram https://t.me/vakansiyuzhny

та https://ymtg.gov.ua/.../130292-aprosujemo-na-navcannia-do...