Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

27.02.2024 09:32

Повідомлення ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ТЕХНО НК» про клопотання щодо отримання дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря.

default-for-import.jpg

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання : Товариство з обмеженою відповідальністю «ТЕХНО НК»  (ТОВ «ТЕХНО НК»),   код ЄДРПОУ – 33722427,  тел. (050) 316-19-24, е-mail: tehnonkltd@gmail.com, спеціалізується на отриманні у змішувальних ємностях органічних добрив з готових компонентів та має на меті отримати Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря для існуючого об’єкту.

юридична адреса: 67582, Одеська обл., Одеський р-н,  

                                с. Ліски, вул. Южна, буд. 118, оф. 21 

 фактична адреса: 65481, Одеська обл., Одеський р-н,

                              м. Южне, вул. Заводська, 3б,

Згідно з вимогами Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» дана діяльність не підлягає оцінці впливу на довкілля.

Основними джерелами впливу на атмосферне повітря є: 3 змішувальні ємності та апарат пакування готової продукції у термоусадочну плівку. Об’єкт відноситься до третьої групи в залежності від ступеня впливу об’єкта на забруднення атмосферного повітря. Відомості щодо виду та обсягів викидів забруднюючих речовин (далі - ЗР) (у т/рік): речовини у вигляді суспендованих твердих частинок – 0,036, аміак – 0,007, оксид вуглецю – 0,004, кислота оцтова - 0,014, всього – 0,066.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва не передбачаються, так як виробництва та технологічне устаткування, на яких вони повинні впроваджуватися, відсутні.

Перевищення гігієнічних нормативів за результатом розрахунку розсіювання ЗР в атмосферному повітрі не виявлено. Санітарно-захисна зона витримана. Фактичні масові концентрації ЗР із стаціонарних джерел не перевищують встановлених значень нормативів граничнодопустимих викидів (далі - ГДВ). Тому заходи щодо скорочення викидів не передбачаються, а також раніше не встановлювались. Неорганізовані стаціонарні джерела відсутні. Надано пропозиції щодо умов, які встановлюються в дозволі на викиди об’єкту до технологічних процесів, обладнання та споруд, очистки газопилового потоку, виробничого контролю до адміністративних дій у випадку виникнення надзвичайних ситуацій техногенного й природного характеру.

Зауваження та пропозиції від громадськості слід направляти протягом 30 календарних днів з дня публікації до Департаменту екології та природних ресурсів Одеської обласної державної адміністрації за адресою: 65017, м. Одеса, вул. Канатна, 83. Тел. 048 728 35 52, ecolog@odessa.gov.ua