Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

26.02.2024 14:56

Троє працівниць ЗДО «Золота Рибка» отримали ваучери на навчання за професією «КУХАР»

65dc8aa2986d5__3-ваучера-кухари-(1).jpg

Від здорового харчування дитини залежить стан всього організму. Саме тому, зважаючи на реформу системи шкільного харчування та для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці  фахівцями Южненського  відділу Одеської філії ООЦЗ  видано ваучери на навчання за програмою - "Підвищення кваліфікації кадрів в сфері організації роботи шкільних їдалень та ЗДО» . Здобувачами освіти стали кухарі, що працюють у закладі дошкільної освіти «Золота рибка»: Карасевич Наталя,  Шокот Любов та Яківчук Наталя.  Майбутні студентки вже обрали навчальний заклад та з’ясували  вартість і форму навчання.

Завдяки ваучеру, виданому  службою зайнятості,  оплата вартості навчання  здійсниться Фондом загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття у межах до  30280 грн. за кожну особу.


 Корисні посилання на ваучер на навчання:

Ваучери https://www.dcz.gov.ua/storinka/vauchery

Заявку для отримання ваучера можна подати онлайн https://voucher.dcz.gov.ua/ або особисто звернутись в найближчий центр зайнятості.

Перелік професій, спеціальностей, для навчання за якими може бути виданий ваучер https://www.dcz.gov.ua/publikaciya/perelik-profesiy-specialnostey-dlya-navchannya-za-yakymy-mozhe-buty-vydanyy-vaucher?fbclid=IwAR2PgPBWbT117u9Eut5oO0Qai4-p4SG31M3I8lU_zuDfgkSgt5tg5nnVMRY

Додаткову інформацію можна отримати в Южненському відділі Одеської філії Одеського  обласного центру зайнятості за номером +38 0688853227