Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

20.02.2024 12:14

Трьохстороння зустріч - конструктивний діалог і шлях для укомплектування вакансій компаній

65d47bb034970__3-сторон-зустріч3.jpg

Найпопулярніші послуги сьогодення для роботодавців - це підбір персоналу для укомплектування вільних робочих місць,  посад на перспективу та можливість попереднього навчання з подальшим працевлаштуванням на підприємстві.

Для вирішення питання підбору персоналу  за «чоловічими» професіями, зокрема: механік дільниці, оператор виробництва, електромонтер, слюсар-ремонтник, електрогазозварник,  тощо 16 лютого відбулась трьохстороння онлайн-зустріч між представниками служби зайнятості у Южному, ТОВ «Дельта Вілмар Україна» та Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

В.о.директора з управління персоналом  та адміністрування Олена Коханькова  презентувала  поточні та перспективні вакансії, ознайомила з умовами праці, соціальним захистом, перевагами роботи на підприємстві, та зазначила: «Компанія запускає Програму Кар’єрного Зростання для Жінок, які прагнуть професійного розвитку на виробництві».

Заступник директора ДНЗ ЦПТО ДСЗ Наталя Друмова детально ознайомила з можливостями навчального закладу, видами та формами навчання, поділилася ідеями щодо реалізації проекту.

Представники служби зайнятості презентували доступний і різноманітний кейс послуг: навчання на замовлення роботодавця,  за ваучером, шляхом неформального навчання, проведення презентації роботодавця та ярмарок вакансій.

Онлайн – зустріч стала конструктивним діалогом для побудови траєкторії руху та  урахування ролі  всіх сторін.