Южненська міська територіальна громада

Одеська область, Одеський район

07.02.2024 11:02

Професійне навчання безпосередньо у роботодавців - замовників кадрів

65c347480a01e__07.02.2024-5.jpg

З метою підготовки професійних кадрів з урахуванням вимог конкретного робочого місця фахівці служби зайнятості пропонують роботодавцям і претендентам скористатись можливістю організувати  стажування безпосередньо на підприємстві. 
Так, для прикладу після успішного  стажування  працює в ТОВ «ЛАКШМИ 8» продавцем –консультантом   Тетяна Рабодзей. Керівник закладу торгівлі  Оксана Компанієц ділиться враженнями: «Сьогодні не просто знайти працівника, який відповідає вимогам сьогодення, специфіці закладу, особливостям сфери діяльності. Стажування дає надає можливість набути й удосконалити знання і приступити до роботи впевненими в своїх силах, а нам бути впевненими в компетенції команди».
Фізична особа – підприємець  Ольга Сваричевська  також уклала договір про стажування з подальшим працевлаштуванням на посаду кухаря і організувала здобуття практичних  умінь  та навичок для Вікторії Нечаєвої. За пару тижнів стажер оволодіє  навичками  приготування напівфабрикатів: хінкалі, бендерики, голубці, фарширована риба та перець, ковбасі і паштетів та інших смаколиків . 
Від себе додаємо, що за період професійного навчання на підприємстві претенденти зможуть адаптуватися до трудового коллективу  та набути майстерності у  досвідчених висококваліфікованих колег. Оплата навчання здійснюється за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. Тож,  стажування – це один з шляхів  для успішного працевлаштування для шукача роботи і укомплектування вакансії – для роботодавця. 
З питань підбору персоналу та організації стажування у роботодавця  з подальшим працевлаштуванням звертайтесь
до Южненського відділу Одеської філії Одеського обласного центру зайнятості  за адресою м.Южне,
вул.Т.Г.Шевченка, 6  або за телефоном 068-8853227
 

07.02.2024-1.jpg 07.02.2024-2.jpg 07.02.2024-4.jpg